2015 Yılının En İyi Telefonları

      Akıllı telefon piyasası adına dolu dolu geçen bir yılı geride bıraktık.

      2015 Yılının En İyi Telefonları

      Akıllı telefon piyasası adına dolu dolu geçen bir yılı geride bıraktık. 2015 yılı boyunca birçok üretici yeni amiral gemi modelleri başta olmak üzere birçok yeni akıllı telefon tanıttı. Samsung yine bu yılın en çok kazanan üreticilerinden biri oldu. Bir çırpıda geçen 2015 yılının en iyi akıllı telefonlarını bu yazımızda sizler için sıraladık.

      Samsung Android piyasasının en çok kazananı oldu!

      Bu yılın en iyi telefonlarına baktığımız zaman Android piyasasının en çok kazananının Samsung olduğunu görüyoruz. Yeni amiral gemisi S6 ile 2015 yılının mükemmel geçiren Samsung, S7 ile aynı iddiasını devam ettirebilecek mi bekleyip göreceğiz. Sözü daha fazla uzatmadan listemize geçelim. Samsung Galaxy S6/ S6 Edge Samsung’un her sene listesine yeni ürünler kattığı Galaxy S serisinin bu yılki modelleri olan Galaxy S6 ve S6 Edge cihazları 2015’in en çok satan cihazları olmasının yanı sıra şık tasarımı ile de dikkat çekti. Galaxy S serisinin yıllardır süre gelen tasarımı S6 modeli ile değiştiren Samsung olumlu geri dönüşler aldı. Bakalım Samsung, S7 modelinde de bu tasarım anlayışını devam ettirecek mi. Samsung Galaxy Note 5/ S6 Edge + Büyük ekranlı telefon piyasasına hakim olan Galaxy Note ve S6 Edge+ modelleri bu yıl Samsung’a çok güzel paralar kazandıran modeller oldu. S ve Note serisini her geçen yıl güçlü donanımlar ile güçlendiren Samsung, 2016 yılında yeni modellerinde yine en güçlü donanım parçalarına yer verecek. Göze hitap eden bu anlayış bakalım kullanıcıları cebine de hitap edecek mi.

      Apple, iPhone 6s satışları ile Samsung’a göz dağı vermeyi başardı!

      iPhone 6s/ 6s Plus Apple’ın yeni amiral gemisi modelleri iPhone 6s ve 6s Plus bu yılın en iyi telefonları arasında yerini almayı başardı. Büyük ekranlı telefon piyasasında Samsung’un hızına yetişemeyen Apple iPhone 6s satışları ile Samsung’a göz dağı vermeyi başarıyor. Bakalım ikili arasında çekişmenin kazananı kim olacak. LG G4 Samsung ve Apple’ın ardından akıllı telefon pazarının bir diğer iddialı ismi olan LG’nin bu yıl tanıttığı yeni amiral gemisi G4 güçlü donanımı, ince çerçevesi ve şık tasarımı ile dikkatli üzerine çekmeyi başardı. Uygun fiyatı ile raflardaki yerini alan LG G4 bu yılın en iyi telefonlarından biri. Sony Xperia Z5 Oyun piyasada PlayStation markası ile liderliğini koruyan Sony akıllı telefon piyasasının da iddialı isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Yeni amiral gemisi Xperia Z5’in şık tasarımı ve güçlü donanımı ile telefon piyasasını sallayan Sony, 2015 yılında yeni amiral gemisinden beklediğini buldu. HTC One M9 Akıllı telefon pazarının iddialı isimlerinden olmasına rağmen ülkemizde çok fazla tercih edilmeyen HTC’nin bu yıl tanıttığı yeni akıllı telefonu One M9, serinin önceki modellerindeki çizgisini bozmadı ve bu yılın en iyi cihazları arasındaki yerini almayı başardı. Asus Zenfone 2 Akıllı telefon pazarının 4 GB RAM’e sahip ilk telefonu olan Zenfone 2 modeli uygun fiyatı ve şık tasarımı ile kullanıcıların hem gözüne hem de cebine hitap ediyor. ASUS bu cihazı ile 2015’in en iyi telefonları arasında adını dile getirmeyi başardı.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.