2017 Tokyo Game Show’da Sony’den Büyük Duyurular

      Sony, 2017 Tokyo Game Show’da bu sefer sadece Japonları değil tüm dünyayı ilgilendiren duyurular yaptı.

      2017 Tokyo Game Show’da Sony’den Büyük Duyurular

      Sony, 2017 Tokyo Game Show’u bugün yaptığı bir basın konferansıyla başlatırken, önümüzdeki yıl beklenen PlayStation 4 ve PS VR oyunlarını da duyurmuş oldu.

      PS2 Klasiği Shadow of Colossus tekrar hazırlanıyor

      E3 2017’de olduğu gibi Sony’nin konferansında genellikle eski ve yeni oyunların fragmanları gösterildi.

      Bunların arasında Call of Duty: WWII ve Red Dead Redemption 2 gibi yapımların yanı sıra, yakında çıkması beklenen remake sürüm Shadow of the Colossus da vardı.

      Kabul etmek gerekir ki, Tokyo Game Show genellikle Japonya ve Asya pazarını ilgilendiren etkinliklere sahne oluyor. Fakat bu sefer genel anlamda dünyanın her tarafındaki PlayStation oyuncularını heyecanlandıracak gelişmeler oldu.

      Monster Hunter çıkış tarihi duyuruldu

      Muhtemelen herkesi en çok heyecanlandıran gelişme Monster Hunter: World’ün sonunda bir çıkış tarihine kavuşması oldu. Oyun dünya çapında PS4 ile Xbox One konsolları için 26 Ocak 2018’de çıkmış olacak. PC sürümü hakkında bir bilgi olmasa da oyunun bu platforma da geleceğini biliyoruz.

      Diğer yandan klasik Final Fantasy 4 de PS4 için yeniden hazırlanıyor ve PlayStation Store’da satışa sunuldu. Bu oyun da konferansta tanıtılırken, 26 Eylül’e kadar PlayStation Plus üyeleri indirimli şekilde sahip olabilecek.

      Left Alve da ortaya çıktı

      Square Enix de PlayStation 4 için Left Alive diye yeni bir oyun duyurdu. Metal Gear yapımcılarından Yoji Shinkawa önderliğinde hazırlanan oyun muhtemelen post apokaliptik bir atmosfere sahip olacak ve 2018’de satışa çıkacak.

      Son olarak PSVR için Neko Atsume ile Zone of the Enders da duyuruldu. Sony daha önce 2017 bitmeden pek çok VR oyununun kütüphaneye ekleneceğini dile getirmişti.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.