Tekno Kenar

    Foursquare hesap silme linki

    Foursquare hesabınızı kapatmak ve tüm verileri silmek için kullanabileceğiniz Foursquare hesap silme linki ve detaylı hesap kapatma anlatımı.

    Foursquare hesap silme linki

    Foursquare uygulaması yemek yiyebileceğiniz restoran, çay veya kahve içip arkadaşlarınızla muhabbet edebileceğiniz, eğlenebileceğiniz, güzel vakit geçirebileceğiniz etrafınızdaki birçok mekanı kolayca bulabileceğiniz bir uygulamadır. Bunların yanında birçok özelliği bulunan uygulama ile gittiğiniz mekanlar hakkında yorum yapabileceğiniz ve okuyabileceğiz oldukça aktif bir uygulamadır.

    2009 senesinde ABD’de sosyal ağ dünyasına katılan Foursquare dünya genelinde ve Türkiye’de kafe ve restoran gezginleri arasında oldukça popüler bir mobil uygulamadır. Ülkemizde milyonlarca takipçisi bulunan uygulamanın kullanıcıları arasında farklı sebepler ile hesap silmek isteyenler olmaktadır. Bu yazımızda Foursquare hesap silme konusunun üzerinde duracağız.

    Sırasıyla Foursquare hesap silme

    İlk adım olarak Foursquare adresi üzerinden silmek istediğiniz mevcut hesabınıza kullanıcı bilgilerinizi kullanarak giriş yapınız. Daha sonra aşağıdaki Foursquare hesap silme linkine tıklayarak açılan sayfada bir sonraki adımları takip ediyoruz.

    Foursquare hesap silme linki: https://tr.foursquare.com/delete_me

    Linke tıkladıktan hemen sonra karşınıza “Hesabımı Sil” adlı bir sayfa çıkacak. Bu sayfada yer alan “DeleteAccount” (Hesabımı Sil) tuşuna tıklayınız. Daha sonra doğrulama olarak kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek Foursquare hesap silme adımını tamamlayıp hesabınızı sonsuza dek silebilirsiniz.

    Foursquare hesap silme işleminden önce bunları bilmekte fayda var

    Foursquare’de yer alan hesabınızı silmeden önce birkaç konuya değinmekte fayda var. “DeleteAccount” butonuna tıkladığınızda, ilgili hesapta bulunan size ait tüm kişisel veriler bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde silinecek ve bir daha ulaşamayacaksınız.

    Eğer Foursquare hesap silme işlemi sonrası kişisel veri ve fotoğraflarınıza ulaşmayı hayal ediyorsanız bunu bilmenizde fayda var.

    Foursquare hesabınızın yanında eğer Swarm uygulamasını da kullanıyor iseniz, Foursquare hesap silme işleminiz ile birlikte buna bağlı olarak, Swarm hesabınızda geri dönüşü olmayacak şekilde silinecek ve bilgileriniz tamamen yok olacaktır.

    Silme işleminin tamamlanmasının ardında tarayıcınız üzerinde Anasayfaya otomatik olarak iletileceksiniz.

    Ayrıca gizlilik ayarları sayfasına girdiğinizde sayfanın en sonunda swarm hesabını da silebilirsin bölümüne giriyoruz. Eğer İngilizce menü kullanıyor iseniz karşınıza ingilizce bir uyarı metni çıkacaktır.

    Buradaki gerekli işlemleri yaptıktan sonra foursquare ve swarm hesabınızı sonsuza kadar silmiş oluyorsunuz. Sizlere kısaca Foursquare hesabı silme konusu hakkında birkaç bilgi verdik. Daha fazlası için bizi takipte kalın…

    [Toplam:0    Ortalama:0/5]

    Foursquare hesap silme linki başlıklı içeriğe yorum yapmak ister misin?
    Foursquare hesap silme linki başlıklı haberimizde 0 yorum var.

    Foursquare hesap silme linki başlıklı haber için hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu yapmaya ne dersin?