Apple 2017 Yılında 3 Yeni iPad Çıkarabilir

      Apple’ın 2017 yılında üç adet iPad tanıtabileceği, KGI analisti Kuo tarafından duyuruldu.

      Apple 2017 Yılında 3 Yeni iPad Çıkarabilir

      2017’de 3 iPad…

      2017 yılı içerisinde, teknoloji devi Apple’ın üç adet yeni iPad modelini tanıtacağı, KGI Security analisti Kuo tarafından öngörüldü. Her ne kadar bu tarz öngörülerin asılsız çıkabilme ihtimali yüksek olsa da Kuo’nun güzel sicili ve güvenilirliği, öngörünün gerçekleşme ihtimalini yüksek gösteriyor. Kuo’ya göre, 2017 yılında Apple, 12.9, 9.7 ve 10.5 inchlik 3 iPad piyasaya sürecek. Aralarında 0.8 inch fark bulunan iki tableti nasıl pazarlayacağı ise bilinmiyor.

      Uçtan uca ekran

      iPad’lerin eski sürümlerindeki fiziksel özellikleri muhafaza etmeleri bekleniyor. Fakat önümüzdeki yıllarda uçtan uca ekran sayesinde ekran boyutlarında artma olabilir. Uçtan uca ekranın önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek iPhone’da da kullanılmasına muhtemel olarak bakılıyor. Kuo’ya göre iPad’ler de 2018’den itibaren, iPhone’lar da ise 2017’den itibaren OLED ekrana geçilmesi bekleniyor.

      2017’den sonrası için öngörülerde de bulunan Kuo, Apple’ın iWatchlar da kullandığı esnek OLED ekrana, 2018’den sonra iPad’lerde de geçileceğini öngörüyor.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.