Oyun Bilgisayarı Gigabyte Aorus X9 Tanıtıldı

      Core i7 işlemcinin yanı sıra yeni Aorus X9 dizüstü bilgisayarı Overclock etmek de mümkün.

      Oyun Bilgisayarı Gigabyte Aorus X9 Tanıtıldı

      Gigabyte bugün yeni, oldukça güçlü oyun bilgisayarı Aorus X9’ı duyururken, cihazda iki adet GeForce GTX 1070 ekran kartı yer alıyor.

      Yeni Aorus X9’da Intel Core i7-7820HK quad-core işlemci yer alırken, 2.9GHz saat hızı, Turbo desteğiyle 3.9GHz’a kadar çıkabiliyor ve aynı zamanda overclock da edilebiliyor. Daha önce söylediğimiz gibi bilgisayarda SLI özellikli GTX 1070 ekran kartları da bulunuyor ve her birinde 8GB video RAM mevcut.

      Aorus X9 oyun bilgisayarı 4K ekrana sahip

      Toplamda 64GB RAM bulunurken, M.2 PCIe SSD’ler de mevcut ve her biri maksimum 512GB kapasitede.

      Aynı zamanda geleneksel olarak 2TB hard disk de sunuluyor. 17.3 inçlik ekran 4K IPS panel özelliğinde iken, yüzde 100 Adobe RGB desteği sunuyor. Ayrıca 120Hz ve 5ms yanıt süreli 2560x1440p çözünürlüklü ekran seçeneği de mevcut.

      Aorus X9’da Cherry MX Brown imzalı mekanik klavye yer alırken, farklı renk seçenekleriyle aydınlatma yapmak mümkün. Aynı zamanda Gigabyte sistemi ‘serin’ tutmak içinde oldukça çaba sarf etti ve her türlü ısınma tehlikesinin önüne 4 adet fanla geçti.

      Cihazın 4K olmayan sürümünün fiyatları 3199 dolardan başlayacak. Her ne kadar pek ucuz olmasa da güçlü oyun dizüstü bilgisayarlarının zaten hep pahalı olduğunun farkındayız.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.