iPhone SE 2019 Satışa Sunuldu

      iOS 12 ile çok daha stabil bir hale gelen iPhone SE 2019, akıcı performansı ile pek çok kişinin favori modeli olmaya devam ediyor.

      iPhone SE 2019 Satışa Sunuldu

      Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru iPhone XR, XS ve XS Max modellerini satışa sunan Apple, ne yazık ki istediğini almış gibi görünmüyor.

      Özellikle satış ve gelir konularında beklentilerini aşağıya çeken şirket, şimdilerde ise iPhone SE modelini tekrar satışa sunmasıyla gündemde.

      Satışların artması amacıyla yürütülen politika, iPhone SE adına aktif hale getirildi.

      iPhone SE başlangıç fiyatı 249 dolar

      ABD bölgesinde başlatılan satışlar kapsamında 32GB dahili depolama alanına sahip iPhone SE modeli 249 dolardan alıcı buluyor. Cihazın 128GB depolamaya sahip versiyonu ise 299 dolar etiket fiyatı ile satışa sunuldu.

      Doğrudan iPhone satışlarını arttırmak adına alınan bu karar, elbette beraberinde çeşitli soru işaretlerini getirdi.

      Daha önce satış beklentilerini yüksek seviyeden duyuran Apple, kısa bir süre önce bu beklentilerini düşürdü. Bu gelişme sonrasında iPhone SE’nin tekrar satışa sunulması, şirkette bazı işlerin yolunda gitmediği fikrini akıllara getiriyor.

      Özellikle satış hususunda şirkette yüzlerin gülmediği açık bir şekilde ortada denilebilir. Çarenin iPhone SE’de aranması ise işin ne denli bir boyutta olduğunu gösteriyor.

      iPhone SE özellikleri

      4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan iPhone SE, halen kullanılabilir bir akıllı cihaz olarak tanımlanabilir. Gücünü Apple’ın geliştirmiş olduğu A9 yonga setinden alan bu model, hem uygulamalarda hem de görüntü anlamında oldukça yüksek performans vadediyor.

      Kullanıcısını yarı yolda bırakmayan telefon, günümüz ihtiyaçlarının pek çoğunu karşılamayı başarıyor.

      Yıllar önce satışa sunulmuş bir akıllı telefon modelinin bir kez daha raflarda yerini alması, elbette kötü olarak yorumlanıyor. Ancak bu durum, küçük ekranlı bir iPhone satın almak isteyenler için de güzel haber sayılabilir.

      iOS 12 ile çok daha stabil bir hale gelen iPhone SE 2019, akıcı performansı ile pek çok kişinin favori modeli olmaya devam ediyor.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.